Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 07:45

Ποδηλάτης κάνει το γύρο του Μοριά

Γράφτηκε από την
Ποδηλάτης κάνει το γύρο του Μοριά

Στην Καλαμάτα έφτασε χθες ο ποδηλάτης Σπύρος Καρκατζούλης, ο οποίος πραγματοποιεί το γύρο της Πελοποννήσου, με στόχο την εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου. 

Ο Σπ. Καρατζούλης που ξεκίνησε το οδοιπορικό του στις 2 Σεπτεμβρίου από την πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος, επισκέφτηκε το Δημαρχείο, όπου έγινε δεκτός από το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Τον ποδηλάτη, που ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από τη Σπάρτη και στις 13.40 έφτασε στο Δημαρχείο, εντυπωσίασε, όπως σημείωσε στο δήμαρχο, ο ποδηλατόδρομος της Καλαμάτας. 

Ο ποδηλάτης από το Αργος, που δραστηριοποιείται ως έμπορος ελαιολάδου στη Φλώρινα, συνέχισε τη διαδρομή του προς την Πύλο. Κάνοντας τον ποδηλατικό γύρο της Πελοποννήσου, θα καταλήξει στο Αργος, στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάποιος να ενημερώνεται από την σελίδα: https://www.facebook.com/Podilatwntas.gia.thn.Ellada και από το ιστολόγιο: http://xilies-petalies-oloi-mazi.blogspot.gr/. Στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/283011858504244 είναι δυνατόν να δηλώσει κανείς συμμετοχή για ποδηλατική πορεία συνοδεύοντας τον αθλητή, ανάλογα με την περιοχή που μένει. 

Τον κ. Καρατζούλη στηρίζουν στο ποδηλατικό του οδοιπορικό με τίτλο "1000 Πεταλιές Ολοι Μαζί!", ο Δήμος Αργους - Μυκηνών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού.


NEWSLETTER