Κυριακή, 11 Μαϊος 2014 12:52

Σε καλό κλίμα ο δημόσιος διάλογος για το σκουπιδοεργοστάσιο στην Καλλιρρόη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ο δημόσιος διάλογος για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου στην Καλλιρρόη με τους υποψηφίους δημάρχους Οιχαλίας και τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας να ανταποκρίνονται (είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με επιστολές) στο κάλεσμα των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής να πάρουν δημοσίως θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Παρόντες στην ανοιχτή συνέλευση στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καλλιρρόης ειναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, Κώστας Δημητρακόπουλος, Ηλίας Σακελλαριάδης και Κώστας Ρεϊτζόπουλος, ενω επιστολή έστειλε η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου. 

Από την πλευρά των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Μεσσηνίας παρόντες ειναι οι Νίκος Πατσαρίνος, Παναγιώτης Αλευράς, Παναγιώτης Ξεροβάσιλας, Δονάτος Νίκου, αλλά και ο εκπρόσωπος της "Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο" Αναστάσιος Καντούτσης.

Τέλος επιστολή με τις θέσεις της έστειλε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με το συνδυασμό Τατούλη και μέχρι πρότινος μέλος της Επιτροπής Αγώνα Ελένη Αλειφέρη.

Παρούσα είναι και η υποψήφια περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δήμητρα Λυμπεροπούλου συνοδευόμενη από τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Μπούκη Μπάκα και Αρκαδίας Νίκο Σαράντη.

Την πρόσκληση απηύθυναν οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών του Δήμου Οιχαλίας (Καλλιρρόης, Αμφιθέας, Βασιλικού, Δωρίου, Κόκλας, Κωνσταντίνων, Μαρίνας, Μελιγαλά, Μίλα, Ψαρίου κ.α.), καθώς και η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"