Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 10:20

Διαγωνισμός ποίησης στο Γυμνάσιο Παραλίας

Διαγωνισμός ποίησης στο Γυμνάσιο Παραλίας

Το ταλέντο τους έβγαλαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Παραλίας, στο Διαγωνισμό Ποίησης που διοργάνωσε το σχολείο για ακόμα μια χρονιά. 

 

Η επιτροπή έδωσε τα βραβεία ως εξής: Α’ τάξη: Α’ Βραβείο στη Μαρίσια Σινάπη για το ποίημα «Η ειρήνη», Β’ Βραβείο στη Μαίρη Μιχαλάκη για το ποίημα «Ο φόβος», Γ’ Βραβείο στον Στέλιο Κρασόπουλο για το ποίημα «Σκληρά χρόνια», έπαινο στο Νέστορα Βλάσση για το ποίημα «Η ανθρώπινη ψυχή», έπαινο στον Παναγιώτη Τσαρουχά για το ποίημα «Η ζωή στα θρανία».

Β’ τάξη: Α’ Βραβείο στην Κατερίνα Πετροπούλου για το ποίημα «Αναμμένες αναμνήσεις», έπαινο στην Ινώ Κάτσιου για το ποίημα «Το μοντέλο». 

Γ’ τάξη: Α’ Βραβείο στο Σταύρο Δημητρακόπουλο για το ποίημα «Τα άστρα της ζωής», Β’ Βραβείο στο Γιάννο Πετρόγιαννη για το ποίημα «Αξέχαστο γυμνάσιο», Γ’ Βραβείο στο Γιώργο Γιαλλελή για το ποίημα «Ο γύρος του κόσμου».

Η επιτροπή αξιολόγησης έβγαλε τα αποτελέσματα την Τετάρτη 6  Μαΐου, παρουσία του διευθυντή του Γυμνασίου Παραλίας Κωνσταντίνου Ανδρεάκου. Η επιτροπή αποτελείτο από τις φιλολόγους: Παναγιώτα Σβερκούνου-Τσαούση (τ. γραμματέα της Ενωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων), Καλλιρρόη Κωνσταντοπούλου, Αντωνία Λεβέντη, Μαρία Σταματοπούλου, Ιωάννα Φαββατά, Φωτεινή Φλώρου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος με ψευδώνυμα: 8 μαθητές της Α’ τάξης, 6 της Β’ τάξης, 7 της Γ’ τάξης.