Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 20:45

Παράταση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών

Παράταση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών

Παρατείνεται μέχρι αύριο Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων απόσπασης – προσωρινής τοποθέτησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας για το σχολικό έτος 2015 - 2016. 

Δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση έχουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι: έχουν παραμείνει υπεράριθμοι στα σχολεία τους, βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλο σχολείο του νομού. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν μέχρι 20 σχολικές μονάδες. Τα κενά δεν είναι ακόμα γνωστά, διότι εκκρεμούν οι αποσπάσεις από το υπουργείο και άδειες μακράς διάρκειας.

Προσοχή πρέπει να δώσουν οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04, που πρέπει να δηλώσουν τον κλάδο τους και την ειδικότητά τους: ΠΕ04.01 οι φυσικοί, ΠΕ04.02 οι χημικοί, ΠΕ04.04 οι βιολόγοι και ΠΕ04.05 οι γεωλόγοι. Οσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολεία που απαιτούνται αυξημένα προσόντα (Μουσικό, ΣΜΕΑΕ) πρέπει να επισυνάπτουν τα έγγραφα τα οποία θα τα αποδεικνύουν. Οσοι εκπαιδευτικοί έχουν οργανική θέση και επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλο σχολείο του νομού, θα πρέπει να αναφέρουν τους λόγους στο κάτω μέρος της αίτησης και να επισυνάπτουν τυχόν έγγραφα που θα αποδεικνύουν αυτούς.

Τις αιτήσεις μπορούν να τις στείλουν οι εκπαιδευτικοί και με φαξ στο  27210 95808. Το υπόδειγμα της αίτησης υπάρχει και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.