Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 16:38

Αναλαμβάνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Αναλαμβάνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Μέχρι και σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου οφείλουν να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας οι προσλαμβανόμενοι προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ71 Δασκάλων ΕΑΕ, ΠΕ61 Νηπιαγωγών ΕΑΕ και ΠΕ60.50 Νηπιαγωγών.

Αυτοί θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Η πρόσληψή τους έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων «Πρόγραμμα Μέτρων Εξατομικευμένης Υποστήριξης Μαθητών με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες-ΑΠ1» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΑΠ6» (MIS 5000044) του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού-ΑΠ3», (MIS 453706) του ΕΠ «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Για τη Μεσσηνία οι εκπαιδευτικοί είναι οι: Αικατερίνη Ζαβρά, Γεωργία Οικονομίδου, Φωτεινή Πανταζοπούλου, Σταυρούλα Σκουρλέτη.