Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:44

Αγιασμός χθες στο Ειδικό Φιλιατρών 

Αγιασμός χθες στο Ειδικό Φιλιατρών 

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών, το οποίο έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, ξεκίνησε από προχθές την λειτουργία του, αφού προσελήφθησαν δύο αναπληρώτριες δασκάλες ειδικής αγωγής. 

Ετσι ο χώρος του σχολείου πλημμύρισε και πάλι με παιδιά αλλά και αισιοδοξία για μια όμορφη ζωή μέσα από συνεχή προσπάθεια και αγώνα. Αγώνας που κάθε χρόνο δίνεται μέσα στο σχολείο με την φιλότιμη προσπάθεια των εκπαιδευτικών αλλά και τη συμπαράσταση των γονιών των μαθητών.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον ιερέα Γεώργιο Καλύβα, ο οποίος έδωσε και τις ευχές του για μια καλή διδακτική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ευχήθηκε να έχουν μπροστά τους μια καλή χρονιά, υπογραμμίζοντας πως το συγκεκριμένο σχολείο είναι το καλύτερο σχολείο που έχει ο δήμος. Τόνισε ότι είναι έλλειμμα που ανοίγει ένα μήνα μετά, όμως οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν καλά την δουλειά τους και ο δήμος θα είναι δίπλα στο σχολείο σε ό,τι χρειαστεί.

Να σημειώσουμε ότι μπορεί το σχολείο να άνοιξε, όμως υπάρχουν ακόμη ελλείψεις τόσο σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, που είναι απαραίτητοι για την διαπαιδαγώγηση των μαθητών, όσο και σε βοηθητικό προσωπικό.

Κ.Μπ.