Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 18:08

Μεταπτυχιακά για την επιχειρηματικότητα 

Γράφτηκε από την

 

Δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό για τη Διακυβέρνηση και την Επιχειρηματικότητα συνδιοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

 

Το εν λόγω μεταπτυχιακό (ΠΜΣ), δύο κατευθύνσεων, θα δεχτεί μέχρι και 80 άτομα συνολικά, 40 ανά κατεύθυνση, ενώ δίνεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησής του, διαδικτυακά, μέσω των σχετικών εφαρμογών. Οι προθεσμία για τις υποψηφιότητες της επόμενης χρονιάς λήγει στις 29 Ιουλίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και για κατάθεση αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο http://es.uop.gr/esmet/.

Οι απόφοιτοι θα λάβουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης με τις εξής κατευθύνσεις:

α) Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα» και β) Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης, η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Διακυβέρνηση και Ανάπτυξη με έμφαση στην Διακυβέρνηση».

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε 3 εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 10 υποχρεωτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος. 

 

Οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» (Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Θέση Σέχι, πρώην 4ο πεδίο βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 221 00, τηλ. 2710 230123, fax: 2710 230139, e-mail: econ@uop.gr, υπόψη Δήμητρας Γιαννακοπούλου).