Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 20:12

Υποβρύχιος καθαρισμός του λιμανιού της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Υποβρύχιος καθαρισμός του λιμανιού της Κυπαρισσίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στις 11 το πρωί από εξειδικευμένη ομάδα δυτών του καταδυτικού κέντρου «Ionian divers».

Η δράση γίνεται από το Δήμο Τριφυλίας, σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων και Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συνδυασμού ΚΥ.ΜΑ. (Κυπαρισσία Μαζί).

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το πολυετές έργο της συγκεκριμένης ομάδας περιλαμβάνει τον καθαρισμό πληθώρας λιμανιών της χώρας, ενώ η παράλληλη συμβολή της στον περιβαλλοντικό εθελοντισμό είναι καταλυτική. Η ιδέα για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης ανήκει στον Αθανάσιο Σμέρδη και το κάλεσμα της ομάδας δυτών αποτέλεσε δική του πρωτοβουλία. Ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Ασημακόπουλος χαιρέτισε με θέρμη την εκδήλωση, παρέχοντας εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας την απαραίτητη συνδρομή και βοήθεια για την υλοποίησή της. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός του χερσαίου χώρου του λιμανιού. Θα μοιραστεί κατάλληλος εξοπλισμός στους παρευρισκόμενους εθελοντές».

Κ.Μπ.