Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 17:32

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ρευματικές παθήσεις στην Καλαμάτα

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ρευματικές παθήσεις στην Καλαμάτα

Εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ρευματικές παθήσεις πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σκοπός της εκδήλωσης -που θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και με δωρεάν είσοδο- θα είναι η ενημέρωση του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσής τους και την αξία της οργάνωσης των πασχόντων από ρευματικά νοσήματα σε συλλόγους ασθενών.

Ομιλητές θα είναι οι ρευματολόγοι Κωνσταντίνος Ντελής, Δημήτριος Καρόκης, Μιχάλης Δρογκάρης και η πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας Φωτεινή Ασημακοπούλου, ενώ τον συντονισμό, ως προεδρείο, θα έχουν οι ρευματολόγοι Γιώργος Χειλάς, Ελένη Τσιάκου και Ανδρέας Μπούνας.

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση -με τίτλο "Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας συναντά τους ρευματοπαθείς της Μεσσηνίας"- ανήκει στον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας που είναι διοργανωτής σε συνεργασία με το Σωματείο "Πολιτιστικός Αντίλογος" και τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ "Διαφορο-ΖΩ", υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.