Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 21:50

Εξιτήριο από το ΚΑΤ για τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζο μετά το τροχαίο

Γράφτηκε από την
Εξιτήριο από το ΚΑΤ για τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζο μετά το τροχαίο

 

 

“Το ότι ζω σήμερα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο Θεό!”, τονίζει συγκλονισμένος ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και τραυματίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Με αφορμή το εξιτήριό του ο Γ. Μπέζος σημειώνει σε ανάρτησή του:

“Από τη μια στιγμή στην άλλη!!! Στη ζωή του καθενός μας έρχονται κάποιες φορές, ξαφνικά και αναπάντεχα, δύσκολες και επικίνδυνες περιπέτειες. Για τη δικιά μου πρόσφατη περιπέτεια θέλω σήμερα για 1η φορά να πω τα παρακάτω λίγα λόγια:

1ον Το ότι ζω σήμερα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο Θεό!

2ον. Ευχαριστώ από την καρδιά μου το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την 1η φάση των αναγκαίων και επιβεβλημένων ενεργειών (ΤΕΠ-χειρουργείο) πριν τη διακομιδή.

3ον. Να ευχαριστήσω μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μου τον καθηγητή Ορθοπεδικής της Γ’ Πανεπιστημιακής Κλινικής στο ΚΑΤ και βουλευτή της Ν.Δ κ. Σπύρο Πνευματικό, καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας του! Ενας εξαίρετος άνθρωπος, ένας μοναδικός επιστήμονας.

4ον. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστούς, συνεργάτες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους.

Σήμερα λοιπόν εξιτήριο και επιστροφή στην οικία για την προβλεπόμενη αποθεραπεία. Συνεχίζουμε και εύχομαι σ’ όλους σας προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!”.

 


NEWSLETTER