Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 19:02

Δωρεάν εξέταση - ψηλάφηση μαστών στην κλινική City Hospital

Γράφτηκε από την
Δωρεάν εξέταση - ψηλάφηση μαστών στην κλινική City Hospital

Δωρεάν εξέταση - ψηλάφηση μαστών προσφέρει στις γυναίκες η ιδιωτική κλινική City Hospital αύριο Παρασκευή (2-8 μ.μ.) και μεθαύριο Σάββατο (10 π.μ.-1 μ.μ. και 5-8 μ.μ.) στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής.

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί με την πολύτιμη συνεργασία των διακεκριμένων ειδικών χειρουργών ογκολόγων δρ. Νικολάου Κελέση και Γεωργίου Πλατανιώτη, στο πλαίσιο της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου, καθώς ο Οκτώβριος έχει οριστεί διεθνώς ως ο Μήνας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 
Οι ενδιαφερόμενες αφού κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 27210 80150, θα πρέπει να έχουν μαζί το ΑΜΚΑ τους και να προσκομίσουν -εάν υπάρχουν- τις τελευταίες εξετάσεις μαστογραφίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε συνέχεια των ανωτέρω, το City Hospital εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την πόλη της Καλαμάτας, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο δίνεται η εκκίνηση λειτουργίας του ιατρείου Χειρουργικής Ογκολογίας. Το τμήμα θα επανδρωθεί από δύο διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, τους δρ. Νικόλαο Κελέση και τον γενικό χειρουργό με εξειδίκευση στη Χειρουργική Ογκολογία και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Γεώργιο Πλατανιώτη. Ο απώτερος σκοπός αυτής της συνεργασίας συνοψίζεται στο δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της νόσου για το σύνολο του γενικού πληθυσμού, δίχως να απαιτείται η μετάβαση του ενδιαφερομένου στα μεγάλα αστικά κέντρα για τη λήψη εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.
Τα προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιούνται εντός της κτηριακής δομής της κλινικής City Hospital, στην οδό Πινδάρου 5. 


NEWSLETTER