Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 19:03

Επάνοδος Καλοφωλιά στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Επάνοδος Καλοφωλιά στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Εγγύηση για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αποτελεί η επάνοδος του συντονιστή διευθυντή Χειρουργικής Παναγιώτη Καλοφωλιά,
τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης. Σημειώνεται επίσης ότι εφεξής η Χειρουργική Κλινική θα καλύπτεται καθημερινά με εφημερεύοντα χειρουργό.

Σε σχετική ενημέρωση του αναπληρωτή διοικητή της Ν.Μ. Κυπαρισσίας του Γ.Ν. Μεσσηνίας Δημήτρη Λαμπρόπουλου αναφέρεται:
«Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 ο συντονιστής διευθυντής Χειρουργικής Καλοφωλιάς Παναγιώτης ανέλαβε εκ νέου την διεύθυνση της Χειρουργικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Η επάνοδος του εν λόγω επιστήμονα αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής. Εφεξής η Χειρουργική Κλινική θα καλύπτεται με εφημερεύοντα χειρουργό καθημερινά, οι ημέρες λειτουργίας των τακτικών χειρουργικών ιατρείων θα γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 9 π.μ. – 1 μ.μ. Επιπλέον κάθε Τρίτη θα αρχίσει η επαναλειτουργία του ιατρείου «Χειρουργικών Παθήσεων του Θυρεοειδούς» με υπεύθυνο ιατρό τον συντονιστή διευθυντή Παναγιώτη Καλοφωλιά, 9 π.μ. - 1 μ.μ., ενώ οι μέρες προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων θα είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER