Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 21:34

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Ομιλία Φωτεινόπουλου σε Γηριατρικό Συνέδριο

Γράφτηκε από τον
Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Ομιλία Φωτεινόπουλου σε Γηριατρικό Συνέδριο

Ομιλητής στο 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που έγινε στην Καλαμάτα ήταν ο ορθοπεδικός Επιμελητής Β’ του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Ευάγγελος Φωτεινόπουλος.

Στην διάλεξη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αναπληρωτή Διοικητή Γ.Μ. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλου, «παρουσιάστηκαν και αρκετά περιστατικά που έχουν επιτυχώς αντιμετωπισθεί τα τελευταία χρόνια στην ορθοπεδική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας από τους δύο ορθοπεδικούς χειρουργούς Νταβέλη Σωτήριο, Επιμελητή Α’ και Φωτεινόπουλο Ευάγγελο Επιμελητή Β’».
Τονίζει επίσης: «Ηταν μεγάλη τιμή για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας η συμμετοχή του ιατρού μας κ. Φωτεινόπουλο Ευάγγελο ειδικότητα Ορθοπεδικός, Επιμελητής Β’, ως πρόεδρος στρογγυλής τραπέζης και ως εισηγητής στη διάλεξη με θέμα «Περιπροθετικά κατάγματα μηριαίου σε ηλικιωμένους. Πρόκειται για σοβαρά κατάγματα του μηριαίου σε ασθενείς με αρθροπλαστική ισχίου ή γόνατος που όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια απασχολούν τους ορθοπεδικούς χειρουργούς».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER