Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 13:45

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την επίσκεψη Κασσελάκη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την επίσκεψη Κασσελάκη

Την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Μεσσηνία επικροτεί ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και κάνει λόγο για την ιδιαίτερη ευαισθησία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανάγκες υγείας του Νομού. Σημειώνει ωστόσο πως πρόκειται για παράλειψή του που δεν συναντήθηκε με το θεσμικό φορέα υγείας στο Νομό που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Τζωρτζίνης και ο γεν. Γραμματέας Νίκος Γιουρτούμας αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Στέφανο Κασσελάκη να επισκέπτεται την Μεσσηνία και τον ευχαριστούμε θερμά σαν Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σχετικά με τις ανάγκες υγείας του Νομού μας τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Σε ένα Νομό που πλήττεται έντονα από την υποστελέχωση των Μονάδων αυτών σε ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα τη μείωση επιπέδου υγείας των συμπολιτών μας.

Παράλληλα και οι ιδιώτες συνάδελφοί μας που έβαλαν και αυτοί πλάτη την περίοδο της πανδημίας, δεν αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό.

Ομως σημαντική του παράλειψη είναι η συνομιλία και η ενημέρωσή του με τον θεσμικό φορέα υγείας στο Νομό που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας είναι ο θεσμικός συνομιλητής της Κεντρικής Διοίκησης που εποπτεύει και διασφαλίζει την υγεία στο Νομό Μεσσηνίας.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παράλειψή του δεν ήταν επί σκοπού.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας όπως και να έχει ως θεσμικός παράγοντας, είναι στη διάθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Στέφανου Κασσελάκη όποτε χρειαστεί και σε οποιοδήποτε άλλο φορέα να τον ενημερώσει σοβαρά και αξιόπιστα για θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας”.