Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 19:56

Ασθενοφόρο στο Καλό Νερό για καλύτερη εξυπηρέτηση

Γράφτηκε από τον
Ασθενοφόρο στο Καλό Νερό για καλύτερη εξυπηρέτηση

Στο Καλό Νερό εδρεύει από την Κυριακή και για το επόμενο διάστημα του καλοκαιριού το ένα από τα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είναι σε 24ωρη βάρδια στην περιοχή της Τριφυλίας.

Για το σκοπό αυτό και για την εξυπηρέτηση του ΕΚΑΒ έχει παραχωρηθεί το κοινοτικό γραφείο του χωριού, όπου θα έχει τη βάση του το ένα από τα δύο ασθενοφόρα προκειμένου να καλύπτει με μεγαλύτερη αμεσότητα ένα μεγάλο τμήμα της Τριφυλίας - το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τα επικίνδυνα τμήματα της εθνικής οδού Καλού Νερού - Τσακώνας όπου συχνά συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα. Επίσης καλύπτει ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι της εθνικής οδού από την Ελαία (όρια νομού) μέχρι την Κυπαρισσία, αλλά και το παραθαλάσσιο μέτωπο που την περίοδο του καλοκαιριού πλημμυρίζει με κόσμο.

«Είναι ευχάριστο που στην περιοχή μας θα υπάρχει ασθενοφόρο και βάση του ΕΚΑΒ» μας είπε ο πρόεδρος του Καλού Νερού Σπύρος Παπαηλίου, συμπληρώνοντας πως το Καλό Νερό είναι ένα κομβικό σημείο τόσο για τους οδικούς άξονες όσο και για μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή. Από την πλευρά της Κοινότητας είπε ότι παραχώρησαν το χώρο του κοινοτικού καταστήματος και ότι θα το στηρίξουν όπως μπορούν, ώστε όταν υπάρχει δεύτερο ασθενοφόρο να μπορεί να βρίσκεται στο Καλό Νερό. Να σημειώσουμε ότι το άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει βάση τα Φιλιατρά. 

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER