Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 17:40

Παραλαβή εξοπλισμού για παραγωγή οξυγόνου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Παραλαβή εξοπλισμού για παραγωγή οξυγόνου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Παραδόθηκε χθες Τρίτη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για την παραγωγή οξυγόνου ιατρικής χρήσης από το νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό γνωστοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι το εν λόγω έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς «έχει ήδη κατασκευαστεί η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα στηθεί ο προκατασκευασμένος οικίσκος, ενώ ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες από την ανάδοχο εταιρεία».
Την πορεία των εργασιών, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «παρακολουθούν καθημερινά και στενά ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος, τα μέλη του Δ.Σ. μαζί με το διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Τάσο Βλαχοδημητρόπουλο και τα άλλα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Γ. Μπέζος, σχολιάζοντας το έργο, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νιώθω περήφανος διότι το νοσοκομείο μας, τόσο με το μεγάλο έργο της ηλιοθερμίας, όσο και με το πρωτοποριακό έργο της παραγωγής οξυγόνου, ανοίγει δρόμους και στέλνει μηνύματα για το πώς μπορούμε να εξοικονομούμε πόρους στην υγεία, σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ του Ελληνα πολίτη».