Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 10:32

Εσείς θα κάνατε εμφύτευση φρυδιών;

Μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ουλές και παρενέργειες! Η εμφύτευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE είναι η πιο σύγχρονη λύση στα αδυνατισμένα φρύδια.

Στον πλαστικό τους για να αποκαταστήσει και να επανασχεδιάσει από την αρχή το τόξο των φρυδιών ή να καλύψει μια ουλή απευθύνεται μεγάλος αριθμός αντρών και γυναικών. Οι μεν άντρες μπορεί να έχουν κάποιο σημάδι από ατύχημα, ενώ οι γυναίκες θέλουν να αποκαταστήσουν τα αδυνατισμένα φρύδια τους έπειτα από χρόνια αφαίρεσης με το τσιμπιδάκι. Πρόκειται για μια παγκόσμια τάση που επικρατεί. Μάλιστα οι Ριάνα, Κάρα Ντελεβίν, Κίρα Νάιτλι και Μέγκαν Φοξ το αποδεικνύουν στις τελευταίες τους εμφανίσεις.  

Oπως αποκαλύπτει ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση σε εμφύτευση φρυδιών, μαλλιών και γενίου, επιστημονικός διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics το tattoo φρυδιών αφήνει πλέον πολλές γυναίκες ανικανοποίητες. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει φυσικό και το χρώμα συχνά αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Αντίθετα, αναφέρει ο δρ. Βεκρής, «η εμφύτευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικό, ενώ η διαδικασία ελάχιστα τραυματική και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι». 

Η γυναίκα ή ο άντρας φτάνουν στο ιατρείο και σχεδιάζουν με τη βοήθεια του γιατρού και με ένα ειδικό μολύβι το πάχος και την καμπυλότητα των φρυδιών που επιθυμούν και τους ταιριάζει. Στην συνέχεια ο γιατρός λαμβάνει, υπό τοπική αναισθησία,  τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα από το πίσω μέρος του κεφαλιού που είναι η γερή δότρια περιοχή και τα εμφυτεύει ένα προς ένα στα φρύδια. Δεν υπάρχουν πόνος, ράμματα και ουλές μετά τη διαδικασία. 

Tους πρώτους μήνες οι τρίχες των φρυδιών που εμφυτεύτηκαν χρειάζονται τριμάρισμα, αλλά μετά από καιρό συμπεριφέρονται όπως οι υπόλοιπες. Όπως καταλήγει ο δρ. Βεκρής «η επέμβαση αυτή προσφέρει μια μικρή αλλά αισθητή αλλαγή που βελτιώνει το προφίλ και την εικόνα ενός ανθρώπου καθώς τα φρύδια τονίζουν και αναδεικνύουν την εκφραστικότητα του προσώπου». Το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα 12 μηνών, οπότε έχουν επαναφυτρώσει τα τριχοθυλάκια που εμφυτεύτηκαν.