Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 19:43

Εκλογή εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου 

Εκλογή εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου 

Εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας εκλέγουν τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς η θητεία των υφισταμένων εκπροσώπων λήγει στις 6 Μαΐου.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν:

α) Για εκπρόσωπο των γιατρών, όλοι οι γιατροί ΕΣΥ και όλοι οι ειδικευόμενοι γιατροί που υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, στην Αποκεντρωμένη Νοσηλευτική Μονάδα Πύλου, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας, στο ΚΕΦΙΑΠ και στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας. Δεν συμμετέχουν στην εκλογή οι επικουρικοί γιατροί.

β) Για εκπρόσωπο λοιπού Προσωπικού, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων (πλην γιατρών) που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εξαρτημένης εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας -Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, στην Αποκεντρωμένη Μονάδα Πύλου, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, ΚΕΦΙΑΠ, του προγράμματος «Ψυχαργώς», του Δημόσιου ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας και στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.

Δε συμμετέχουν στις εκλογές, οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί προσωρινά σε αναπλήρωση υπαλλήλων που απουσιάζουν και όσοι έχουν τεθεί σε αργία ή διαθεσιμότητα.