Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 18:52

Συνέλευση στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Συνέλευση στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης

Γενική συνέλευση των μελών του συγκαλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος, μεταξύ άλλων, επικρίνει τη νέα κυβέρνηση πως «συνεχίζει στα βήματα της προηγούμενης». Καταγγέλλει ότι «με συνέπεια εφαρμόζει την ΚΑΠ, που με την επόμενη αναθεώρηση θα γίνει ακόμη χειρότερη» και σημειώνει ότι «τα προϊόντα συνεχίζουν να πουλιούνται σε εξευτελιστικές τιμές χαμηλότερες και από τις περσινές, ενώ φτάνουν στη λαϊκή κατανάλωση πολλαπλάσιες φορές ακριβότερα».

«Στην προτεραιότητά μας είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος, τονίζοντας παράλληλα: «Δεν δίνουμε καμιά πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση, γιατί μέσα από την εμπειρία μας δεν έχουμε αυταπάτες για το ρόλο των κυβερνήσεων που στέκονται εχθρικά απέναντί μας, δίνουν όμως "γη και ύδωρ" στους επιχειρηματίες, τις τράπεζες, τους εκμεταλλευτές μας. Η απάθεια, η μοιρολατρία, η απογοήτευση, η ηττοπάθεια, η μιζέρια θα οδηγήσουν μια ώρα αρχύτερα στη φτώχεια και τον αφανισμό μας».


NEWSLETTER