Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 07:50

Συνέδριο Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Συνέδριο Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων στη Μεσσήνη

Το δεύτερο συνέδριό της πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 10 Νοεμβρίου στη Μεσσήνη.

Η Ομοσπονία καλεί όλους τους αγρότες της Περιφέρειας να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και να συμβάλουν στη ενδυνάμωση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣΠΠ σημειώνει ότι “στους δύσκολους καιρούς που η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείται στην καταστροφή, καλούμε όλους τους αγρότες να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα. Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, ενάντια σε κάθε μέσο που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους, νέες και παλιές. Η απάντησή μας θα είναι οργάνωση και αγώνας. Τα σχέδιά τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλη την Πελοπόννησο, μετατρέποντάς μας εργάτες στα χωράφια μας, θα πέσει στο κενό. Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του”.


NEWSLETTER