Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 13:38

Οι απόλυτοι σύμμαχοι στη συγκομιδή της ελιάς

Γράφτηκε από την
Οι απόλυτοι σύμμαχοι στη συγκομιδή της ελιάς

 

Η ελιά αποτελεί αιώνιο σύμβολο νίκης, εξαγνισμού, τύχης, σοφίας. Ξεκινώντας από τον Όμηρο, έχει υμνηθεί, επίσης, από τον Λορέντζο Μαβίλη, τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Γιάννη Ρίτσο ή ακόμα και τον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ενώ συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα. Η αξίας της όμως είναι και χρηστική.

Η εποχή που η συγκομιδή της μονοπωλεί το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του πληθυσμού πλησιάζει. Πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά κουραστική που απαιτεί συγκεκριμένο εξοπλισμό, ειδικά αν θέλετε να ολοκληρωθεί εύκολα και γρήγορα.

Η επαφή με τη φύση και η σκέψη πως θα προσφέρετε στους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας αγνό, παρθένο ελαιόλαδο της μάνας γης είναι αρκετά για να καταλάβουμε πως το ζύγι γέρνει προς τα θετικά.

Εξάλλου η τεχνολογία έχει φροντίσει ώστε οι εργασίες αυτές να γίνονται πιο ξεκούραστα και πιο άμεσα με ελαιοραβδιστικά και κονταροπρίονα μοναδικής ποιότητας!

Εν αρχή ἦν το κουπεπέ!

Βάση για όλη την τεχνολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το λιομάζωμα αποτελεί το κουπεπέ. Αυτό αποτελεί το πρώτο παλμικό ελαιοραβδιστικό που κατασκευάστηκε και έφερε επανάσταση στον κόσμο της ελιάς. Χάρη σε αυτό όσες ρίζες και αν διαθέτετε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα γιατί βρήκατε έναν πιστό σύμμαχο!

Ανακαλύψτε τις καινοτομίες της ελαιοραβδιστικής βέργας

Κάνατε τη χαμάδα, απλώσατε τα λιόπανά σας και ήρθε η ώρα να πάρετε τις βέργες για να ρίξετε τις ελιές που βρίσκονται πάνω στο δέντρο. Απαιτεί αρκετή δύναμη αλλά υπάρχει και η εναλλακτική να χρησιμοποιήσετε μια ελαιοραβδιστική βέργα. Διαθέτει 2 κεφαλές ενώ προσφέρει καινοτομίες που κάνουν τη συγκομιδή της ελιάς πραγματικά παιχνιδάκι.

Και με τα πιο ψηλά κλαδιά τι γίνεται;

Μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας και να πραγματοποιήσετε όλη τη διαδικασία συγκομιδής της ελιάς δημιουργώντας ένα πλαίσιο ασφαλείας, επιλέγοντας ένα κονταροπρίονο για τα πολύ ψηλά σημεία. Το κονταροπρίονο μπαταρίας Gardena είναι ελαφρύ και κόβει με ακρίβεια ενώ μπορείτε να εργαστείτε από το έδαφος με σταθερή βάση.

Υπάρχει κονταροπρίονο για αυξημένες ανάγκες;

Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με τη δραστηριότητα αυτή υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Η HUSQVARNA προτείνει το τηλεσκοπικό κονταροπρίονο μπαταρίας που είναι ιδιαίτερα ελαφρύ ενώ έχει εμβέλεια 5 μέτρων. Στα πλεονεκτήματά του η μέγιστη απόδοση, η εξαιρετική εργονομία και η αθόρυβη λειτουργία του.

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές ακόμα λύσεις και επιλογές στην dimko.gr για την περίοδο του λιομαζέματος. Πλέον, η συγκομιδή της ελιάς γίνεται πιο εύκολη, πιο γρήγορη, πιο ξεκούραστη. Έτσι, θα μπορείτε να χαρείτε περισσότερο τον φυσικό διάκοσμο και τη συντροφιά της οικογένειας ή των αγαπημένων σας φίλων σε ένα περιβάλλον όπου η φύση έχει δημιουργήσει το πιο όμορφο σκηνικό!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Κουπεπέ, ελαιοραβδιστική βέργα, κονταροπρίονο μπαταρίας Gardena, τηλεσκοπικό κονταροπρίονο μπαταρίας HUSQVARNA


NEWSLETTER