Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 21:17

Ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας

 

Την ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας αποφάσισαν οι Αγροτικοί  - Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης, Χανδρινού και Κοντοβουνίων.

Για “να παλέψουμε ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ, όλων των κυβερνήσεων και κομμάτων που στηρίζουν την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και μας οδηγούν στη φτώχεια, τα χρέη και το ξεκλήρισμα”.

Στην ιδρυτική διακήρυξη αναφέρουν ότι “συνεχίζουμε την προσπάθεια οργάνωσης όλων των φτωχών αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων του τόπου μας σε ζωντανούς, δραστήριους

Αγροτικούς Συλλόγους. Συντονίζουμε την πάλη μας με τους αγωνιστικούς Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες στην Πελοπόννησο, σε όλη την Ελλάδα με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων”.

Και καλούν “όλους τους Αγροτικούς - Κτηνοτροφικούς Συλλόγους του Νομού Μεσσηνίας να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και μέσα από τις γενικές συνελεύσεις να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους που θα λάβουν μέρος στο ιδρυτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, σε ημερομηνία που θα καθορίσουμε από κοινού οι Αγροτικοί Σύλλογοι ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας”.


NEWSLETTER