Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 10:18

ΥΠΑΑΤ: Συσκέψεις με παραγωγικούς κλάδους της Θεσσαλίας για την ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής

Γράφτηκε από την
ΥΠΑΑΤ: Συσκέψεις με παραγωγικούς κλάδους της Θεσσαλίας για την ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής

 

Τα επόμενα βήματα για την ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία θα συναποφασιστούν σε συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο (Τρίτη 10/9 και Τετάρτη 11/9) στην περιοχή μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και παραγωγών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Σε αυτές θα λάβουν μέρος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, οι δυο υφυπουργοί, Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, οι γενικοί γραμματείς του ΥΠΑΑΤ, Γιώργος Στρατάκος και Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτης Χατζηνικολάου αλλά και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου σήμερα Τρίτη θα γίνουν συσκέψεις με κτηνοτρόφους, προέδρους Συνεταιρισμών της Θεσσαλίας και βουλευτές.

Την Τετάρτη θα γίνουν συσκέψεις με παραγωγούς βάμβακος, σιτηρών, ντομάτας, συλλόγους αλιέων και μελισσοκόμων, με Τεχνικούς Συμβούλους/ΚΥΔ και με ιδιοκτήτες καταστημάτων Γεωργικών εφοδίων.

Πηγή: ertnews.gr

 


NEWSLETTER