Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 12:35

Αγροτικός ξεσηκωμός και συγκέντρωση στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Αγροτικός ξεσηκωμός και συγκέντρωση στην Τρίπολη

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, σε συντονισμό με τους αγρότες όλης της Ελλάδας, αποφάσισε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας και καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα περιφερειακά γραφεία του ΟΓΑ και του ΕΛΓΑ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την προσεχή Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.

 

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, «στόχος είναι να ενταθεί η αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση, που προωθεί εξοντωτικά φορολογικά και άλλα μέτρα, στο πλαίσιο και της νέας ΚΑΠ. Φορολογία που θα φτάσει το 26% και μαζί με την προκαταβολή το 52%. Έρχεται το νέο ασφαλιστικό, που σημαίνει, τουλάχιστον, τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ».

«Η οργάνωσή μας και ο συντονισμός μας, όχι μόνο με τους υπόλοιπους αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά με όλη την κοινωνία, που αντιμετωπίζει ίδιας κλίμακας επίθεση, είναι μονόδρομος» υπογραμμίζει.

Τέλος, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ και του ΕΛΓΑ στην Τρίπολη, την προσεχή Δευτέρα, στις 11:00, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER