Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 17:38

Τα τρακτέρ επέστρεψαν στα χωράφια - Ανοιχτοί οι δρόμοι στην Πελοπόννησο 

Γράφτηκε από την
Τα τρακτέρ επέστρεψαν στα χωράφια - Ανοιχτοί οι δρόμοι στην Πελοπόννησο 

 

Την προσωρινή, όπως την χαρακτηρίζουν, απόσυρση των τρακτέρ από τους δρόμους και τη συνέχιση του αγώνα με άλλους τρόπους αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, που συνεδρίασαν προχθές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Αυτό γνωστοποιείται με σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνονται ειδικότερα τα εξής:

“Μετά τις ασαφείς εξαγγελίες του Μεγάρου Μαξίμου στις δυο αλλεπάλληλες συναντήσεις εκπροσώπων αγροτών απ’ όλη την Ελλάδα, θεωρούμε πως τα δίκαια αιτήματά μας όχι μόνο δεν έχουν ικανοποιηθεί, αλλά χάσαμε και κεκτημένα πολλών χρόνων που αποκτήθηκαν με σκληρούς αγώνες.

Οι θέσεις μας παραμένουν αδιαπραγμάτευτες και καλούμε την κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα στις προτάσεις μας.

Συμμεριζόμενοι την κρίση που βιώνει η χώρα μας στα εθνικά ζητήματα και θέλοντας να μη ταλαιπωρήσουμε άλλο τους συμπολίτες μας με κλείσιμο δρόμων, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με άλλες μορφές πάλης. Αποσύρουμε τα τρακτέρ απ’ τους δρόμους, προσωρινά, και δίνουμε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να επανεξετάσει το αγροτικό ζήτημα, δίνοντας άμεσα λύσεις.

Εάν η κυβέρνηση εμμείνει στην αδιάλλακτη στάση της και φέρει τα σχέδια νόμου του φορολογικού – ασφαλιστικού, μην παίρνοντας υπόψιν της σοβαρά τις προτάσεις μας, θα μας βρει όλους απέναντί της. Ο αγώνας μας για επιβίωση με αξιοπρέπεια συνεχίζεται”.

 


NEWSLETTER