Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 08:12

Ο Ξυγκώρος νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ο Ξυγκώρος νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος αναδείχθηκε ομόφωνα πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Λουζιώτης - Επιμελητήριο Κορινθίας

Β’ Αντιπρόεδρος: Φώτιος Δαμούλος - Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος:  Γιάννης Παναρίτης - Επιμελητήριο Λακωνίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Τρουπής - Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο κ. Ξυγκώρος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους προέδρους, καθώς και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκλογή του στην προεδρεία του ΠΕΣ. Πελοποννήσου, διαβεβαιώνοντας πως εφεξής θα εντείνουμε τις κοινές στοχεύσεις και με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων, της Περιφέρειας και της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, θα ενεργήσουμε για την διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, με κυρίαρχο στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Την προχθεσινή Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

τίμησαν με τη παρουσία και τις εισηγήσεις τους ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ. Πελοποννήσου κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας   Σωτ. Μουρίκης και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας κ. Γ. Καπερώνης.