Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 12:37

Η Βασιλική Δερτιλή νέα πρόεδρος στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Η Βασιλική Δερτιλή είναι η νέα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, μετά από εκλογές που έγιναν την περασμένη Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα η παραίτηση του Κωνσταντίνου Πανδή. Στις εκλογές προέκυψε και η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, που διαμορφώνεται πλέον ως εξής: πρόεδρος Βασιλική Δερτιλή, Α΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Παναρίτης, Β΄ αντιπρόεδρος Ηλίας Αθανασιάδης, γεν. γραμματέας Βασίλης Γιαννακάκος και οικ. επόπτης Σωτήρης Ηλιόπουλος. 

Σε δηλώσεις της η κ. Δερτιλή ανέφερε: 

«Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας έχοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα, ο τόπος μας και οι επιχειρήσεις του. Θέληση και πρόθεσή μου είναι να κρατήσω ψηλά τον επιμελητηριακό θεσμό, να συμβάλω στον εκσυγχρονισμό του και να προσθέσω το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια του προηγούμενου Προέδρου και όλης της διοίκησης να αναγάγει καθημερινά το Επιμελητήριο Λακωνίας ως αρωγό του λακωνικού επιχειρείν.

Η εικοσάχρονη και πλέον πείρα μου στα επιμελητηριακά δρώμενα, η θέληση και το μεράκι σε συνδυασμό με τη στήριξη της Διοικητικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, είναι δεσμός για τη συνεχή ενεργοποίησή μου.

Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που με εμπιστεύτηκε και δεσμεύομαι να συνεχίσω το έργο του προηγούμενου Προέδρου κ. Κώστα Πανδή με το ίδιο συναδελφικό και θετικό πνεύμα για να εξακολουθεί το Επιμελητήριο Λακωνίας να είναι πρωτοπόρο, δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και στήριξης των μελών του.»