Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 07:51

"Πελοπόννησος EXPO" το Νοέμβριο στην Τρίπολη 

Γράφτηκε από την
"Πελοπόννησος EXPO" το Νοέμβριο στην Τρίπολη 

Κάλεσμα στους επαγγελματίες και των 7 νομών της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν στην έκθεση "Πελοπόννησος EXPO" απηύθυναν οι πρόεδροι και μέλη της διοίκησης των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) στη διάρκεια προχθεσινής συνέντευξης Τύπου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Η "Πελοπόννησος EXPO" θα πραγματοποιηθεί 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, οι οποίοι αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών πελοποννησιακών προϊόντων, της πελοποννησιακής διατροφής και του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, αλλά θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθεί εκδήλωση Β2Β συναντήσεων με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού.  


NEWSLETTER