Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 08:59

Ολα έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

 

Κάλεσμα για τη διοργάνωση της 4ης Λευκής Νύχτας στην Κυπαρισσία και πρόσκληση χορηγών απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης καθώς οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Στόχος τους είναι να ξεπεραστεί η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων. 

Οπως χαρακτηριστικά τονίζεται από το Σύλλογο: «Θέλουμε η 4η Λευκή Νύχτα να γίνει αφορμή για να ευχαριστήσουμε αφενός το κοινό που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου να επιτευχθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων επαγγελματιών αλλά και να τονωθεί η τοπική αγορά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάθε καταστηματάρχης λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο happening ή να συνεργαστεί με συναδέλφους για να μαγνητίσει τους επισκέπτες της βραδιάς.

Το βασικό πλάνο για το βράδυ της Λευκής Νύχτας που θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου ήδη έχει καταρτιστεί. Τη βραδιά θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας. Η παραδοσιακή μουσική ορχήστρα του Γιώργου Μπικουβαράκη με τοπικούς μουσικούς θα μας ταξιδέψουν στη μουσική παράδοση του τόπου μας.

Πάνω από 10 τοπικά μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης. Θεατρικά και χορευτικά δρώμενα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες μας.

Με σύνθημα "ψωνίΖΩ-κερδίΖΩ, συμμετέχω στην κλήρωση". Οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από τα καταστήματα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων».

Σημειώνεται ακόμη πως «οι συνάδελφοι επαγγελματίες προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις. Το ενδιαφέρον του κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας για τη βραδιά αυτή συνεχώς αυξάνεται. Η διοργάνωση του Γύρου της Κυπαρισσίας προσελκύει πλήθος αθλητών και επισκεπτών. Ηδη οι πρώτοι επισκέπτες έχουν κάνει τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία της περιοχής. Πάνω από 1.000 αφίσες, 30 μπάνερ και 20.000 διαφημιστικά φυλλάδια είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν, περιμένοντας τους διαφημιζόμενους χορηγούς.

Η διαφημιστική καμπάνια θα περιλαμβάνει ηχητικά και τηλεοπτικά σποτ σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής και εθνικής εμβέλειας και προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης στηρίζεται στη διαφήμιση και στην προβολή, οι οποίες θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα τονώσουν την τοπική οικονομία».

Καλούν όσους επιθυμούν να γίνουν χορηγοί και να διαφημιστούν επιλέγοντας το ανάλογο ποσό. Απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν με όποιον τρόπο δύνανται σε συνάφεια με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, δίνοντας κίνητρο στους επισκέπτες όχι μόνο να έρθουν στην πόλη αλλά και να κάνουν τις αγορές τους προσφέροντάς τους τις μέγιστες δυνατές εκπτώσεις και προσφορές.

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου καταλήγει: «Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας μια όμορφη γιορτή που θα απλώνεται σε κάθε γωνιά της πόλης μας και να υποδεχθούμε τους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες της πόλης μας μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο με στόχο τόσο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία όσο και την ενίσχυση της τοπικής μας αγοράς».

Κ.Μπ.