Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 20:11

Αναμέτρηση αυτοδιοικητικών και επαγγελματιών σε escape room του Apollo Resort art Hotel στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Αυτοδιοικητικοί και άνθρωποι του τουρισμοί αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε πρωτότυπη δοκιμασία  προσπαθώντας να λύσουν το γρίφο στο escape room του ξενοδοχείου Apollo Resort art Hotel στην Κυπαρισσία.

Προσκεκλημένοι της ιδιοκτήτριας Γεωργίας Χριστοδούλου όχι μόνο αναμετρήθηκαν προσπαθώντας να λύσουν το γρίφο και να κερδίσουν το κρασί της αθανασίας , αλλά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη γευσιγνωσία Μεσσηνιακής κουζίνας με στοιχεία Συμιακής , αλλά και στην οινογνωσία τοπικών κρασιών. 

Νικητές έστω και με μικρή διαφορά οι αυτοδιοικητικοί , ενώ όπως σημειώνει η κ. Χριστοδούλου   «Η χθεσινή βραδιά τελικά είχε απ' όλα. Ενθουσιασμό, ευγενή άμιλλα, ωραίες εντάσεις και πειράγματα, χαρές και γέλια πολλά, ξαφνιάσματα γεύσεων. Γενικά, όλες οι αισθήσεις λειτούργησαν στο ζενίθ. Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για τη δοκιμασία στο escape.»
Να σημειώσουμε ότι στην δοκιμασία συμμετείχαν μεταξύ άλλων με την ομάδα των αυτοδιοικητικών οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς , η ΠΣ Αντωνία Μπούζα , οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας Γιάννης Αδρακτάς , Δημήτρης Κουτσούλης , Αλέκος Κουτρουμπής , ενώ στην ομάδα των ξενοδόχων συμμετείχε και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος καθώς είναι και ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος.

Κ.Μπ.