Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 14:12

ILIOSAK: Εξοικονόμηση ενέργειας κατ΄ οίκον

Γράφτηκε από την

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές, αποδοτικές και οικολογικές συσκευές που αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια ζωής του ένας μέσος ηλιακός θερμοσίφωνας εξοικονομεί περίπου 2.000 € από τους λογαριασμούς ρεύματος ενός μέσου ελληνικού νοικοκυριού, ενώ προστατεύει από την έκλυση περίπου 30 τόνων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα.   

Το κόστος διαβίωσης είναι γεγονός ότι αυξάνεται διαρκώς, με αποτέλεσμα την αναζήτηση όλο και περισσότερων τρόπων εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού, αποτελεί περίπου το 15% της συνολικής κατανάλωσης ενός νοικοκυριού και επηρεάζει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο κάθε ανθρώπου.

Η παλαιότητα, η κακή κατασκευή και συντήρηση καθώς και η ελλιπής ενημέρωση στην ορθολογική διαχείριση της ενέργειας έχουν ως αποτέλεσμα τη σπατάλη πολύτιμων ενεργειακών πόρων και την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση των νοικοκυριών. Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα είναι καιρός να λάβετε άμεσα μέτρα για τη σημαντική μείωση της δαπάνης σας για ενέργεια.

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ILIOSAK ή το νέο μεγάλο και πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ηλιακών θερμοσιφώνων της Ελλάδας – www.ILIOSAK.gr κι ενημερωθείτε για τα προϊόντα ILIOSAK και κυρίως για όλους τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων για την οικία σας.

Η εταιρεία ILIOSAK  συμμετέχει ως προμηθευτής στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ" με ηλιακούς θερμοσίφωνες ελληνικής κατασκευής που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ελληνικά & ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας που ορίζονται από τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Η ILIOSAK από το 1977 πρωτοπόρα στον τομέα κατασκευής ηλιακών συστημάτων, είναι η μοναδική επιχείρηση της Πελοποννήσου με πλήρη γκάμα προϊόντων στον τομέα της και πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
Προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τεχνολογίες αιχμής, η ILIOSAK εισήγαγε στην αγορά της Πελοποννήσου μια νέα φιλοσοφία εστιασμένη στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τα ηλιακά συστήματα παραγωγής ILIOSAK σε 8 διαφορετικά μοντέλα, οι εφαρμογές ηλιοθερμίας για ξενοδοχεία ύστερα από μελέτη που εξασφαλίζει οικονομία και λειτουργικότητα, η δυνατότητα συντήρησης επισκευής ακόμα και κατασκευής ανταλλακτικών για ηλιακούς άλλων κατασκευαστών και το ειδικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (το μοναδικό στην Πελοπόννησο) που αναλαμβάνει το service κάθε ηλιακού θερμοσίφωνα , είναι μερικές μόνο από τις εργασίες του κύκλου δραστηριότητας της Μεσσηνιακής αυτής εταιρίας που μοναδικό σκοπό έχουν να παρέχουν υψηλή ποιότητα και οικονομική λειτουργία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ILIOSAK.gr  και 27210 97711 -27240 22012 .