Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 18:52

Δύο βραβεία στη Στοκχόλμη πήρε το “Elite city resort”

Γράφτηκε από την
Δύο βραβεία στη Στοκχόλμη πήρε το “Elite city resort”

 

Σημαντικές διακρίσεις στη Σκανδιναβική αγορά απέσπασε το “Elite city resort”, κατακτώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best city resort” και ασημένιο στην κατηγορία “Best city hotel”, στα “Greek travel awards”.

Οι Σκανδιναβικές χώρες βράβευσαν τα καλύτερα ξενοδοχεία και προορισμούς και η απονομή έγινε στη φημισμένη αίθουσα απονομής των Βραβείων Νόμπελ, στο “Golden hall” του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα “Greek travel awards” είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της χώρας.

Η διοργανώτρια εταιρεία “North events”, ειδικεύεται στην προώθηση και την προβολή του Ελληνικού τουρισμού, κυρίως στην Σκανδιναβική αγορά εδώ και 10 χρόνια. Ναυαρχίδα της δράσης της, οι αποκλειστικές εκθέσεις τουρισμού και γαστρονομίας “Grekland panorama” στη Στοκχόλμη, που διοργανώνει από το 2014 υπό την αιγίδα του Ελληνικού υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Οι βραβεύσεις κινήθηκαν σε δύο άξονες. Ο πρώτος ανέδειξε τα καλύτερα στο είδος τους ξενοδοχεία. O δεύτερος επισφράγισε τους τόπους που έχουν κερδίσει την μεγαλύτερη αποδοχή. Πρόεδρος της κριτικής Επιτροπής ήταν ο Τάκης Φιλιππόπουλος πρώην εμπορικός διευθυντής του tour operator “Apollo” και αντιπρόεδρος του tour operator “Κuoni”. Την επιτροπή συμπλήρωσαν διακεκριμένα στελέχη του τουρισμού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η διαδικασία της ψηφοφορίας προέβλεπε ποσοστό 50% των ψήφων από το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, που ξεκίνησε να ψηφίζει από τις 30 Νοεμβρίου και το υπόλοιπο 50% από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.


NEWSLETTER