Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 13:24

Ενημερωτική εκδήλωση για το ανοιχτό κέντρο εμπορίου στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Ενημερωτική εκδήλωση για το ανοιχτό κέντρο εμπορίου στην Κυπαρισσία

 

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στο πλαίσιο του εγκριθέντος προγράμματος ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Κυπαρισσίας», όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ψηφιακής πλατφόρμας από υποψήφια εταιρεία, όσον αφορά το ιδιωτικό σκέλος του προγράμματος «Open Mall Kyparissias».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Εν Πλω» στην Παραλία Κυπαρισσίας την ερχόμενη Πέμπτη 14 του μηνός, στις 8.30 το βράδυ.

Οπως τονίζεται από την πλευρά του συλλόγου:

«Βασικός στόχος της δημιουργίας και λειτουργίας "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου" (ΑΚΕ) στην πόλη μας, αποτελεί η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν καθώς και το συνόλου των επιχειρήσεων της Κυπαρισσιας.

Η Πλατφόρμα Ενίσχυσης Τοπικής Επιχειρηματικότητας που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο της παρουσίασης θα αποτελεί το κεντρικό σημείο πρόσβασης των καταναλωτών στις δημοσιευμένες πληροφορίες του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Κυπαρισσίας.

Η απόκτηση της πλατφόρμας προβλέπεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, καθώς και στην εδραίωση της ανοικτής αγοράς ως ελκυστικού προορισμού για τους καταναλωτές, μέσω του εμπλουτισμού της εμπειρίας του πολίτη με στοιχεία που συνηθίζει να βρίσκει σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα. Στην επικείμενη παρουσίαση, η εταιρεία PublicOTA θα αναπτύξει τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε να πετύχει τον βασικό και μόνιμο στόχο που είναι η αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσω στοχευμένων δράσεων προώθησης και ενημέρωσης.

Επίσης μας δίνεται η δυνατότητα, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, η πόλη να είναι ενεργή 365 μέρες το χρόνο και όλες τις ώρες, με δραστηριότητες και εκδηλώσεις συνολικού ενδιαφέροντος για τους δημότες και τους επισκέπτες, όπου και αν βρίσκονται στο κόσμο, εντός ή εκτός πόλης, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Καλούνται τα μέλη μας αλλά και όποιος άλλος το επιθυμεί να παραβρεθεί στην παρουσίαση αυτή όπου ο καθένας θα μπορέσει να ενημερωθεί, να εκφραστούν απορίες και να ακολουθήσει μια εποικοδομητική συζήτηση».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER