Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 09:34

Costa Navarino: To Ted’s Lounge σύμβολο της πραγματικής φιλίας Θ. Βασιλάκη - Kαπετάν Βασίλη

Γράφτηκε από την
Costa Navarino: To Ted’s Lounge σύμβολο της πραγματικής φιλίας Θ. Βασιλάκη - Kαπετάν Βασίλη

 

Και το όνομα αυτού Ted’s Lounge. Σε μια συγκινητική εκδήλωση τα παιδιά δύο φίλων που σφράγισαν επιχειρηματικά τη σύγχρονη Ελλάδα, του Θόδωρου Βασιλάκη, Ευτύχης και Γιώργος, και του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, ο Kωστής, ο Αχιλλέας και ο Χρήστος βάφτισαν προς τιμήν του πρώτου ένα χώρο μέσα στο δημιούργημα του δεύτερου.

To Ted’s Lounge είναι χώρος... «όπου αναπτύσσονται βαθειά ριζωμένες φιλίες» όπως λέει το σλόγκαν που το ακολουθεί και συμβολίζει την κοινή πορεία Βασιλάκη και Κωνσταντακόπουλου στις επιχειρήσεις αλλά και στο γκολφ. Οι γκόλφερς από όλο τον κόσμο που καταφθάνουν στην Costa Navarino συναντώνται για ξεκούραση στο Ted’s Lounge του The Bay Clubhouse που ήδη λειτουργεί και αποτελεί τον πυρήνα του νέου συγκροτήματος που κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει για την τουριστική σεζόν του 2021.

Αξιοσημείωτο είναι το λογότυπο του Ted’s Lounge που συνδυάζει την αεροπλοΐα με το γκολφ και για να το κάνουμε πιο σαφές την Aegean και το Costa Navarino, δύο επιχειρήσεις που ξεκίνησαν πριν όχι πολλά χρόνια, αλλά αναπτύχθηκαν ραγδαία μέσα στη δεκαετή κρίση και αποτελούν πλέον σημεία αναφοράς της ανάπτυξης της χώρας ιδίως στην μετά την μεταμνημονιακή εποχή.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε χθες στη Γιάλοβα μίλησαν ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος και ο Ευτύχης Βασιλάκης θυμίζοντας τους στέρεους δεσμούς των δύο οικογενειών που ξεκίνησαν από την φιλία του Θόδωρου  Βασιλάκη και του Καπετάν Βασίλη που ως γνωστόν οδήγησε τα οράματα και των δύο να γίνουν πραγματικότητα η οποία συνεχίζεται από τα παιδιά.

Παρόντες στα βαφτίσια του Ted’s Lounge ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτ. Αυγενάκης που μίλησαν κι αυτοί με θερμά λόγια για τις επενδύσεις των δύο οικογενειών την Aegean και την Costa Navarino.


NEWSLETTER