Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 15:20

Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία επαγγελματιών εστίασης: “Άδειες καρέκλες” την Τετάρτη και στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία επαγγελματιών εστίασης: “Άδειες καρέκλες” την Τετάρτη και στην Καλαμάτα

 

Στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού με τίτλο “Empty Chairs - Άδειες Καρέκλες” θα λάβουν μέρος και επαγγελματίες της Καλαμάτας.

Τον συντονισμό της δράσης, η οποία θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (6/5) στην κεντρική πλατεία έχει η Πρωτοβουλία των Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Μιλώντας στην “Ε” εκ μέρους της Πρωτοβουλίας ο Ανδρέας Ζαγάκος μας ενημέρωσε ότι, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας θα στρωθεί πολυτελώς και συμβολικά ένα τραπέζι για 6, μία θέση για κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα.

Γύρω από αυτό θα στηθούν άδειες καρέκλες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιπτώσεις του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων στην οικονομική τους δραστηριότητα. Η διαμαρτυρία με κεντρικό σύνθημα “η εστίαση απαιτεί, δεν επαιτεί” θα ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, που είναι ακόμα σε ισχύ, δεν θα επιτραπεί η συγκέντρωση των επαγγελματιών στο χώρο της διαμαρτυρίας, αλλά η συμμετοχή του καθενός μπορεί να συμβολιστεί με την μεταφορά μίας καρέκλας από το κατάστημά του στο χώρο της διαμαρτυρίας από τις 6 μ.μ. έως και τις 7:30 π.μ., οπότε και θα γίνεται η προετοιμασία.


NEWSLETTER