Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 07:48

ΚLOSTI: Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι εδώ!

Γράφτηκε από την

 

Yπέροχα, πρωτότυπα χειροποίητα δώρα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση των γιορτινών ημερών σε περιμένουν στο KLOSTI!

Tα Χριστούγεννα φέτος είναι αναμφίβολα διαφορετικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα γιορτάσουμε καθόλου! Το KLOSTI το ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπνέεται από την παράδοση και που στηρίζει τους Έλληνες χειροτέχνες, έρχεται να μας βοηθήσει με υπέροχα χριστουγεννιάτικα για το σπίτι μας αλλά και για τα φετινά μας δώρα!

Στο KLOSTI θα βρεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, συνοδευμένα με τις καλύτερες ευχές για την νέα χρόνια, ειδικά για όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που λόγω των συνθηκών δεν θα δούμε!

 

Οι υπέροχες νεράιδες, η «Ευτυχία», η «Χαρά» και η «Αγάπη» είναι έτοιμες να μπουν σε άλλο ένα σπίτι και να τον κάνουν πιο ευτυχισμένο! Τις βλέπεις εδώ!

 

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χωρίς υπέροχα αρωματικά κεριά δεν νοείται!

 

Gold: H Limited edition σειρά κεριών στο κλασικό gingerbread και το μεθυστικό moroccan spices!

 

Yπέροχα γούρια από γυαλί, βελούδο και μέταλλο στο KLOSTI!

 

Στο KLOSTI θα βρεις επίσης και υπέροχα προσωπικά δώρα όπως γούρια και κοσμήματα, μπεγλέρια και κλειδοθήκες αλλά και τα ωραιότερα χειροποίητα παιδικά παιχνίδια!

Επιχρυσωμένος με ροζ χρυσό, ο υπέροχος ήλιος το ωραιότερο δώρο στην αυγή μιας νέας χρονιάς! 

 

Με αιματίτες και όνυχα, το μπεγλέρι είναι ένα υπέροχο ανδρικό και προσιτό δώρο!

 

Το εντυπωσιακό σετ δώρου με την καρδιά και το μάτι μεταφέρει την αγάπη μας στους δικούς μας που είναι μακριά! Το βλέπεις εδώ!

 

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Mόνο μην την αμελήσεις, για να προλάβει να παραδοθεί εγκαίρως!

Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα τη διεύθυνσή σου (ή στου παραλήπτη του δώρου σου!) όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!