Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 19:04

Διαμαρτυρία της Επιτροπής Μετόχων για τη γενική συνέλευση της ΑΝΕΝ

Γράφτηκε από την

Στα κρυφά και χωρίς ενημέρωση έγινε η γενική συνέλευση της ΑΝΕΝ στις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ενημέρωση - διαμαρτυρία από τα μέλη της Επιτροπής Μετόχων της εταιρείας.

Παρά το συνεχές ενδιαφέρον τους και τις απαντήσεις που έπαιρναν για αναβολή της προγραμματισμένης συνέλευσης, αυτή έγινε και το έμαθαν “κατόπιν εορτής”. Η Επιτροπή Μετόχων διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον αρχικό σκοπό της ΑΝΕΝ, τη σύνδεση της Μεσσηνίας με τα Κύθηρα και την Κρήτη.
Στην ενημέρωσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας, τα μέλη της Επιτροπής Μετόχων της ΑΝΕΝ σημειώνουν: “Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η γενική συνέλευση θα γινόταν στις 5/10/2020, τελικά πήρε αναβολή. Σε συχνή έως συνεχόμενη τηλεφωνική επικοινωνία, ακούγαμε την ίδια απάντηση… “αναβολή”, “αναβολή” της συνέλευσης. Με μεγάλη επιμονή του γενικού γραμματέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, παίρνοντας τη “λιτή” απάντηση ότι η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 30/11/2020 και στο άμεσο μέλλον θα τον ενημερώσει για τα περαιτέρω. Ολοι λοιπόν πρέπει να προβληματιστούμε, φορείς και μέτοχοι, γιατί ενώ είμαστε κομμάτι αυτής της εταιρείας ζούμε στην αβεβαιότητα. Εμείς ως επιτροπή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το μέλλον της εταιρείας και ζητούμε τη στήριξη από τους μετόχους. Κεντρικός στόχος μας είναι η εταιρεία να επιστρέψει στον αρχικό σκοπό της, συνδέοντας πάλι ακτοπλοϊκώς τη Μεσσηνία με τα Κύθηρα και την Κρήτη”.