Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 15:12

Δεκαήμερο προσφορών στην Κυπαρισσία

Δεκαήμερο προσφορών στην Κυπαρισσία

Δεκαήμερο προσφορών μπορεί να πραγματοποιήσει όποιος επαγγελματίας επιθυμεί, σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, τονίζοντας πως διεκδικεί την άμεση λειτουργία όλων των μικρών καταστημάτων.

Στη σχετική του ανακοίνωση τονίζει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι, ενώ περιμέναμε το άνοιγμα των καταστημάτων για να μπορέσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να περισώσουμε κάτι από την καταστροφή που έχουμε υποστεί με το υποχρεωτικό κλείσιμο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, το Υπουργείο “Ανάπτυξης” ανακοίνωσε μια πρωτόγνωρη μέθοδο πώλησης, το click away.
Σας ενημερώνουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση όποιος επιθυμεί μπορεί να πραγματοποιήσει δεκαήμερο προσφορών, οριοθετώντας το διάστημα (από – έως), και φυσικά προσέχοντας τα προσφερόμενα είδη να μην ξεπερνούν το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, συνεχίζει την προσπάθειά του και διεκδικεί την άμεση λειτουργία όλων των μικρών καταστημάτων, το συντομότερο δυνατόν, με αυστηρούς υγειονομικούς περιορισμούς και κανόνες όπως σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα που λειτουργούν ήδη».