Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 12:00

Έτοιμη η ιστοσελίδα του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Έτοιμη η ιστοσελίδα του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

 

Τη λειτουργία της ιστοσελίδας του ανακοινώνει ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ).  

“Στο www.skeak.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας” αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

“Εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής μέλους με συνοπτικές διαδικασίες. Καλούμε όλους όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, να κάνουν εγγραφή στο σύλλογο μέσω της ιστοσελίδας μας. Η παρουσία όλων είναι σημαντική. Αφουγκραστήκαμε την ανάγκη για διαδικτυακή επικοινωνία και άμεσα απεκτήσαμε παρουσία στο διαδίκτυο.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Fazecon και τον ιδιοκτήτη Μίλτο Κουή για την δωρεάν κατασκευή και φιλοξενία της ιστοσελίδας. Οι συνέργειες με διαφορετικούς κλάδους είναι σημαντικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας”.

Ο ΣΚΕΑΚ επισημαίνει ότι “βασική προτεραιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι η εγγραφή στα μητρώα του συλλόγου όλων των επαγγελματιών του κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και εφόσον επιτραπεί η διεξαγωγή εκλογών, θα προκηρυχθούν εκλογές. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσω της σελίδας του συλλόγου στο www.skeak.gr”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να κατεβάσουν την αίτηση από τη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/estiasikalamatas2021

Και στο Instagram: https://www.instagram.com/estiasikalamatas/

 


NEWSLETTER