Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 16:53

KLOSTI: Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα πρωτοχρονιάτικα γούρια!

Γράφτηκε από την

 

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και τα γούρια, τα ρόδια και τα πέταλα έχουν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους!

Το KLOSTI βρήκε τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας, στο νικητή του φλουριού της πίτας αλλά και στους συνεργάτες σας! 

Η φετινή συλλογή του KLOSTI αποτελείται από ιδιαίτερα χειροποίητα γούρια για το σπίτι κεντημένα με ευχές και γιορτινά σύμβολα αλλά και γούρια/κοσμήματα για τις γιορτές και για όλο το χειμώνα! Ας δούμε κάποια από αυτά!

Το ξεχωριστό γούρι “Κύμα” είναι ένα αληθινό κόσμημα & το βλέπεις εδώ!

Διαχρονικά κλασικά για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και τα γούρια “μάτια”! Διαθέσιμα στην κλασική αλλά και στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για τη νικήτρια του φλουριού της βασιλόπιτας!

Με μαύρο πλατίνωμα και ροζ ζιργκόν, το μάτι είναι διαχρονικά δημοφιλές και το βλέπεις εδώ!

Στο KLOSTI υπάρχουν προτάσεις για όλες τις ηλικίες ακόμα και τα μικρά μας κοριτσάκια! Το υπέροχο βραχιολάκι με το ουράνιο τόξο θα τις ενθουσιάσει!

Μια ιδιαίτερη χειροποίητη δημιουργία, το ουράνιο τόξο το βλέπεις εδώ!

Πέρα από τα γούρια κοσμήματα υπάρχουν και ιδιαίτερo γούρια για το σπίτι με ευχές αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα – όλα χειροποίητα, κεντημένα στο χέρι με παραδοσιακές βελονιές!

Η πολυτιμότερη ευχή, το γούρι “υγεία” το βλέπεις εδώ

Για την γιαγιά και τον παππού, για την νονά και τον νονό, το KLOSTI μερίμνησε με ιδιαίτερα προσωποποιημένα γούρια που θα τους δώσουν χαρά!

Το χειροποίητο γούρι “για τη γιαγιά” είναι μια υπέροχη επιλογή, τη βλέπεις εδώ!

Φέτος, μπορείς να συνοδεύσεις το γούρι σου και με ένα υπέροχο κερί! Δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα στον χώρο προσδίδοντας άρωμα και λάμψη τα σκοτεινά απογεύματα του χειμώνα!

Διαθέσιμα σε τρία μοναδικά αρώματα (gingerbread, παγωμένη λίμνη, moroccan spices) για να διαλέξεις το αγαπημένο σου! Τα βλέπεις εδώ!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!