Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 12:01

Τρία αξεσουάρ που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του

Γράφτηκε από την
Τρία αξεσουάρ που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του

 

Τσαντάκια μέσης, ζώνες αλλά και σικάτα γιλέκα αποτελούν αξεσουάρ που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του!

Ανδρικό τσαντάκι μέσης – πού και πώς μπορείτε να το φορέσετε για να είστε άνετοι και μέσα στην μόδα;

Στις αρχές της δεκαετίας του 80’ τα τσαντάκια έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση ως ένα αξεσουάρ που βόλευε πολύ και μπορούσε να μετατρέψει ένα σύνολο σε κάτι πολύ μοδάτο για την εποχή. Στις μέρες μας τα ανδρικά τσαντάκια μέσης έχουν κάνει για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους και έχουν καταφέρει να καταλάβουν την θέση που τους ανήκει. Όλοι σχεδόν οι σύγχρονοι άνδρες έχουν τουλάχιστον ένα ανδρικό τσαντάκι στην ντουλάπα τους το οποίο το φορούν σε διάφορες περιστάσεις στην ζωή τους. παρόλα που ονομάζονται τσαντάκια μέσης δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να τα φορέσει μόνο εκεί. Πολλοί είναι οι άνδρες που τα φορούν στον ώμο ή ακόμη και χιαστή για μεγαλύτερη ασφάλεια. Άλλοι πάλι χρησιμοποιούν τα τσαντάκια μέσης ως αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρουν για παράδειγμα με ασφάλεια τα ανδρικά πορτοφόλια τους. αρκετοί είναι και αυτοί που τα χρησιμοποιούν ως ένα μοδάτο αξεσουάρ για να διανθίσουν ένα κάπως αδιάφορο outfit. Σε όποια κατηγορία ανδρών και αν ανήκετε, φροντίστε να προμηθευτείτε ένα τσαντάκι μέσης που να συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας αλλά και να ταιριάζει με τα περισσότερα από τα οutfit σας.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή ανδρική ζώνη για μια επίσημη ή για μια πιο καθημερινή εμφάνιση;

Οι ανδρικές ζώνες αποτελούν σίγουρα ένα αξεσουάρ για το οποίο οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση αναφορικά με την αγορά τους. Υπάρχουν όμως ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να σας βγάλουν από αυτή την δύσκολη θέση και ένα από αυτά είναι και η MODIVO. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο https://modivo.gr/c/andres/axesouar/zones θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία σε ανδρικές ζώνες που χωρίζονται με την σειρά τους σε υποκατηγορίες για να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Χρησιμοποιώντας με σύνεση τα φίλτρα της σελίδας θα μπορέσετε για παράδειγμα να καταλήξετε σε μια πιο καθημερινή ανδρική ζώνη απλά βάζοντας το χρώμα και το ύφασμα από το οποίο θέλετε να είναι κατασκευασμένη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις πιο επίσημες μορφές ζώνης. Αν δηλαδή βάλετε την απόχρωση του δέρματος που επιθυμείτε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξετε να πάρετε την σωστή τελική απόφαση.

Γιατί τα ανδρικά γιλέκα έχουν γίνει ένα must have κομμάτι για κάθε ανδρική ντουλάπα;

Όταν ένας άνδρας φορέσει ένα κοστούμι, τότε αυτομάτως όλοι τον βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που υποστηρίζουν ότι ένα κοστούμι προσδίδει κύρος σε αυτόν που το φορά χωρίς ο χρήστης του να κάνει τίποτε άλλο. Ένα λοιπόν ενδυματολογικό αξεσουάρ που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο prestige σε αυτόν που το φορά είναι και το γιλέκο. Πρόκειται για ένα είδος ενδύματος που μέχρι πρότινος το φορούσαν σε αποκλειστικότητα γαμπροί. Ωστόσο, σήμερα το προνόμιο του γιλέκου έχει μεταφερθεί και σε όλους τους υπόλοιπους. Αν ρίξετε μια εκτενέστερη ματιά στους γύρω, θα δείτε ότι εκτός από τα κοστούμια, πολλοί φορούν τα γιλέκα και με t-shirt ή ακόμα και με βερμούδες και panama καπέλα για μια πιο extreme εμφάνιση.


NEWSLETTER