Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 19:32

Λευκή Νύχτα του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Λευκή Νύχτα του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία

 

Επιστρέφει στην Κυπαρισσία το Σάββατο 3 Ιουνίου, μετά από 3 χρόνια η Λευκή Νύχτα, μία εκδήλωση που είχε καθιερωθεί πριν έρθουν οι απαγορεύσεις της πανδημίας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας τονίζεται: «Η μεγάλη γιορτή της Κυπαρισσίας, η Λευκή Νύχτα, που διεξάγεται παραδοσιακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου γιορτάζει η πόλη της Κυπαρισσίας, επιστρέφει μετά από απουσία 3 ετών, λόγω των γνωστών υγειονομικών μέτρων αλλά και των έργων ανάπλασης στην κεντρική μας αγορά. Έτσι, το Σάββατο 3 Ιουνίου και για έβδομη φορά θα διεξαχθεί στη νέα μας αγορά η μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

Καλούμε τους συναδέλφους μας καταστηματάρχες κάθε είδους να προετοιμαστούν με μικρότερα ή μεγαλύτερα events στα καταστήματά τους για τη συγκεκριμένη ημέρα. Καλούμε τους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής να προετοιμάσουν θεματικές ενότητες και να συμμετάσχουν ενεργά τη συγκεκριμένη ημέρα. Καλούμε τους φορείς του τουρισμού και τις ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής να προετοιμάσουν τα κατάλληλα πακέτα διαμονής. Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετάσχουν ενεργά στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας και να διαδώσουν το γεγονός.

Από μεριάς μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για ακόμα μια άρτια διοργάνωση, με στοίχημά μας να ξεπεραστούν σε θέαμα, διασκέδαση και όγκο κόσμου όλες οι προηγούμενες». 

Κ.Μπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER