Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 08:30

Συνεργασία Παπαδημητρίου - Πειραιώς για συμβολαιακή γεωργία

Γράφτηκε από την
Συνεργασία Παπαδημητρίου - Πειραιώς για συμβολαιακή γεωργία

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας των Νομών Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Ηλείας και Κορινθίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ».

Αυτό γνωστοποιείται με σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «η χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στη σταφίδα αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος  από την εταιρεία».

Οπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «η "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ", ιδρύθηκε το 1939 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη νότια Ελλάδα. Τρεις γενιές της οικογένειας Παπαδημητρίου, συνδυάζοντας την γνώση, την πείρα και το μεράκι, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σειρά καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Βασισμένα στη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, τα προϊόντα “Papadimitriou” κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η ανάπτυξή της "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ" βασίζεται α) στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, βασισμένα στη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, β) στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με προμηθευτές και πελάτες και γ) στην επέκταση των δραστηριοτήτων και σε νέους τομείς».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση επισημαίνει ότι «με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας».


NEWSLETTER