Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 19:11

Η πίτα του "Elite City Resort" 

Γράφτηκε από την
Η πίτα του "Elite City Resort" 

Την πίτα του έκοψε προχθές το ξενοδοχείο "Elite City Resort". Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Νικήτας Κάρτσωνας  ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την πολύτιμη συνεισφορά τους  και ευχήθηκε να πετύχουν όλοι μαζί τους στόχους τους και για το 2016.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Νίκος Μαλαπέτσας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Γεωργία Γεωργαρά έκαναν έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, με οπτικοακουστικά μέσα, προβάλλοντας στατιστικά στοιχεία της ανοδικής πορείας που έχει το ξενοδοχείο τα τελευταία 4 χρόνια. 

Μέσα στο 2015 πραγματοποιήθηκαν 25 επιστημονικά και επιχειρηματικά συνέδρια, 65 εταιρικές συναντήσεις, 6,100 διανυκτερεύσεις σχολικών εκδρομών, 22 VIP αεροπορικά Catering, 27 κοινωνικές εκδηλώσεις, και 8 Catering εκτός Καλαμάτας  όπου εξυπηρετήθηκαν με επιτυχία περίπου 5.500 άτομα.

Παράλληλα έγινε σημαντική αναφορά στο κοινωνικό προφίλ της επιχείρησης μέσα από δράσεις που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο με την ευγενική χορηγία της διεύθυνσης. Επίσης, αναφορά έγινε στις ενέργειες που τόλμησε εν μέσω κρίσης η διεύθυνση του ξενοδοχείου όπως την δημιουργία του "Yiamas Gastro Bar", την δημιουργία του προπονητηρίου “Νίκη Μπακογιάννη”, την ανακαίνιση του lobby και του χώρου της πισίνας καθώς και την καινοτόμα χρήση του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου για τους πελάτες.

Επιγραμματικά αναφέρθηκαν σε πάνω από 25 δράσεις, που αφορούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό όπως: η φιλοξενία του Σχολείου Τουρισμού, οι αγώνες Street Relays, η γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, η λειτουργία της σχολής Ελεύθερης Κατάδυσης, η συμμετοχή στις “ Ημέρες Γαστρονομίας” στο Μπενάκειο Μουσείο, φιλανθρωπικά δείπνα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, τα σεμινάρια με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γιάννη Καλογεράκη και πολλά άλλα…

Επίσης πραγματοποιήθηκε βράβευση μελών του προσωπικού με βάση την  απόδοσή τους την χρονιά που πέρασε αλλά και την προσωπικότητα και το ήθος τους. 

 


NEWSLETTER