Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 22:52

Μεγάλη επένδυση της «Δ. και Α. Πατριαρχέας Logistic Α.Ε.» στην Καλαμάτα - Υπερσύγχρονες αποθήκες εμπορευμάτων και ψυγεία

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη επένδυση της «Δ. και Α. Πατριαρχέας Logistic Α.Ε.» στην Καλαμάτα - Υπερσύγχρονες αποθήκες εμπορευμάτων και ψυγεία

Επένδυση ύψους 3,45 εκατομμυρίων ευρώ, με 3 αποθήκες εμπορευμάτων συνολικού εμβαδού 4.200 τετραγωνικών μέτρων, ανεπτυγμένες σε χώρο 11 στρεμμάτων, αποτελεί η «Δ. και Α. Πατριαρχέας Logistic Α.Ε.» που ξεκίνησε να λειτουργεί στην Καλαμάτα.
Το υπερσύγχρονο αυτό συγκρότημα αποθηκών, που δημιούργησε ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας Παναγιώτης Πατριαρχέας, βρίσκεται στην περιοχή Παλιάμπελα του Νέου Κόσμου, στη δυτική πλευρά της πόλης, επί του νότιου τμήματος του περιμετρικού δρόμου της δυτικής γειτονιάς.
Εξοπλισμένη με ειδικά ψυγεία για τη συντήρηση και την κατάψυξη προϊόντων, καθώς και ειδικά συστήματα κλιματισμού, η κάθε αποθήκη -επιφάνειας 1.400 τ.μ.- έχει τη δυνατότητα να διατηρεί κάθε είδους εμπόρευμα για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης της επιχείρησης, ενώ η διαχείριση των αποθηκευμένων ειδών γίνεται με ειδικό λογισμικό.
Μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο των logistics, η «Δ. και Α. Πατριαρχέας Logistic Α.Ε.» δίνει τη δυνατότητα σε διάφορες εταιρείες -της Μεσσηνίας, όπως επίσης της Αρκαδίας, της Λακωνίας, αλλά και άλλων νομών- να διατηρούν ως απόθεμα σημαντικές ποσότητες προϊόντων στο νομό μας, νοικιάζοντας είτε τετραγωνικά, είτε κυβικά μέτρα.
Με τον τρόπο αυτό, οι εν λόγω εταιρείες μπορούν να προμηθεύουν τις τοπικές επιχειρήσεις ή τα υποκαταστήματά τους στη Μεσσηνία σε μικρότερο χρόνο και με λιγότερο κόστος, αφού οι σχετικές εντολές θα διαβιβάζονται μέσω του Διαδικτύου.
Μιλώντας στην «Ε», ο Π. Πατριαρχέας, τόνισε ότι το συγκρότημα των αποθηκών διαθέτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές διατήρησης, συντήρησης και φύλαξης των αποθεμάτων, η διαχείριση των οποίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδικού λογισμικού, με αυτόνομα συστήματα σε κάθε αποθήκη.
Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι έχει υπάρξει μέριμνα και για εξελιγμένα συστήματα προστασίας των αποθηκών: «Κάθε αποθήκη διαθέτει αυτόνομα συστήματα πυρασφάλειας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, αλλά και ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος για... κάθε ενδεχόμενο».
Ο Π. Πατριαρχέας σημείωσε ότι ήδη απασχολούνται 4 άτομα ως εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ σταδιακά θα προσληφθούν άλλα τόσα.
Για την «Δ. και Α. Πατριαρχέας Logistic Α.Ε.», τις δυνατότητες και τον τρόπο ενοικίασης χώρου -ή όγκου- στις αποθήκες της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6937-226781 (Παν. Πατριαρχέας) ή 6944-843745 (Δημ. Πατριαρχέας).


NEWSLETTER