Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 14:44

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης για την έκτακτη εισφορά

Γράφτηκε από την



Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρεθεί δίπλα στους συναδέλφους εμπόρους που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από την κρίση. Οι κυβερνητικές αποφάσεις με τα εισπρακτικά μέτρα που επιβάλλουν θίγουν κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οδηγούν σε αδιέξοδο τους επιχειρηματίες της δικής μας δυναμικότητας.
Τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου μας αγωνίζονται να ανατρέψουν την σε βάρος μας αδικία. Υπάρχουν ισχυρά νομικά επιχειρήματα τα οποία καταδεικνύουν την παρανομία και την αντισυνταγματικότητα των σχετικών διατάξεων.  Για όσο όμως ισχύει η επιβολή έκτακτων εισφορών και τελών, η ΕΣΕΕ  προτείνει ο κάθε υπόχρεος συνάδελφος όταν εξοφλεί το ποσό που του έχει επιβληθεί  να καταθέτει συγχρόνως Δήλωση Επιφύλαξης ανάλογα με την περίπτωση.
Γι αυτό το σκοπό ενημερώσαμε τους συναδέλφους και τους αποστείλαμε τρία υποδείγματα ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ, τα οποία μπορούν  να χρησιμοποιούν στην αντίστοιχη υπηρεσία  όταν καταθέτουν το ποσό που τους αναλογεί.
Τα παραπάνω αποτελούν το πρώτο βήμα από ενέργειες που σκοπεύουμε να δρομολογήσουμε ανάλογα με τις εξελίξεις, έχοντας πάντα γνώμονα το συμφέρον των μελών και την αποτελεσματικότητα των επιλογών μας.  



Το Δ.Σ.


NEWSLETTER