Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 20:42

Μειοδότης για την επισκευή του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας

Μειοδότης για την επισκευή του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας

Δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου το έργο «Εργασίες επισκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας» συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Λεωνίδας Σιώρης και Σία Ε.Ε.» με προσφορά έκπτωσης 55,14%, ενώ η διάρκεια εκτέλεσής του είναι 4 μήνες.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι εργασίες που θα γίνουν αποσκοπούν στο να βελτιώσουν ένα παλαιό κτήριο περίπου 50 ετών και να αντιμετωπίσουν έντονα προβλήματα υγρασίας που έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, ενώ προβλέπεται και η αλλαγή των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου.

Ειδικότερα με το έργο προβλέπονται τα εξής: Αποξήλωση και κατασκευή εκ νέου δύο κεραμοσκεπών. Καθαίρεση και επανατοποθέτηση υπάρχουσας υγρομόνωσης του δώματος μεταξύ των στεγών. Επιδιόρθωση σαθρών επιχρισμάτων εξωτερικών όψεων και επαναχρωματισμός κτηρίου. Καθαίρεση και τοποθέτηση νέων εξωτερικών κουφωμάτων. Σημειακή αποξήλωση επιστρώσεων στηθαίων δώματος και τοποθέτηση νέων, όπου κρίνεται απαραίτητο κατά την επίβλεψη. Καθαίρεση σιδερένιων θυρών εισόδου, τοποθέτηση νέων και χρωματισμός αυτών.

Κ.Μπ.