Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 22:07

Κινέζοι δημοσιογράφοι από χθες το βράδυ στη Μεσσηνία για προώθηση ελαιόλαδου

Γράφτηκε από την
Κινέζοι δημοσιογράφοι από χθες το βράδυ στη Μεσσηνία για προώθηση ελαιόλαδου

Κινέζοι δημοσιογράφοι επισκέπτονται από χθες το βράδυ τη Μεσσηνία, σε μια προσπάθεια προβολής και προώθησης του ελαιόλαδου.
Στο Διοικητήριο τους υποδέχτηκαν ο γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Κανελλόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς. Ο κ. Κανελλόπουλος είπε στους επισκέπτες ότι βρίσκονται στην περιοχή που παράγει το περισσότερο και καλύτερο ελαιόλαδο.
Στο Επιμελητήριο τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπάτος, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες του νομού και ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βασίλης Κοζομπόλης. Ο κ. Καραμπάτος τους έδειξε ένα μικρό βίντεο με τους "Δρόμους της Ελιάς" και τους πρότεινε να γίνουν μέλη του δικτύου, υποσχόμενος ότι θα τους μάθει μοτοσυκλέτα αλλά και τις συνταγές της Μεσσηνίας με ελιά και ελαιόλαδο.
Νωρίτερα χθες οι Κινέζοι δημοσιογράφοι βρίσκονταν στη Λακωνία Σήμερα το πρωί θα επισκεφτούν τις μεσσηνιακές εταιρείες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων "Παντελόπουλος Α.Ε." και ΑΓΡΟΒΙΜ, καθώς επίσης την ΕΑΣ Μεσσηνίας, ελαιοτριβεία της Τριφυλίας αλλά και έναν παραδοσιακό ελαιώνα στο Καλό Νερό.


NEWSLETTER