Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 12:19

Διημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών για το συνεργατισμό

Γράφτηκε από την
Διημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών για το συνεργατισμό

Τα οφέλη του συνεργατισμού και οι συνεργατικές αξίες και αρχές, στις οποίες στηρίζεται η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων τη διημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ), που θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο “Ακτή Ταΰγετος”.

Η διημερίδα θα ξεκινήσει με εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους φαρμακοποιούς του δικτύου “Green Pharmacy” και θα συνεχιστεί με θέμα την 4η βιομηχανική επανάσταση στο χώρο του φαρμάκου και πώς θα επηρεάσει και θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων.

Η διημερίδα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη γενική συνέλευση του ομίλου για την έγκριση του προϋπολογισμού 2020.

Το σημερινό πρόγραμμα

16:00 - 18:00 “Τεχνικές πωλήσεων - Συμπληρωματικές πωλήσεις – Αναβάθμιση”. Εισηγητής: Γεώργιος Βιδάλης, διευθυντής πωλήσεων Adelco A.E. (Αφορά κυρίως μέλη του δίκτυου “Green Pharmacy)

19:15 Προσέλευση - καφές

19:30 “ΒΙΟΝΑΤ Η σύγχρονη Multitasking γυναίκα”. Εισηγήτρια: Βάλια Αντωνοπούλου, βιολόγος - βιοτεχνολόγος BIONAT

20:00 “Πώς και γιατί η 4η βιομηχανική επανάσταση μεταβάλλει τις δραστηριότητες και τον τρόπο λειτουργίας του φαρμακείου”. Εισηγητής: Κώστας Δούνας, Γεν. διευθυντής Logiscoop A.E.

20:30 “Οι συνεταιρισμοί δεν είναι… φαρμακαποθήκες. Ο συνεργατισμός και οι συνεταιριστικές αξίες”. Εισηγητής: Βασίλης Μπιρλιράκης, φαρμακοποιός, MBA στη Διοίκηση Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, μέλος ΔΣ ΟΣΦΕ

21:30 Δείπνο στην αίθουσα “Ελαία” με την ορχήστρα του ξενοδοχείου.

 

 


NEWSLETTER