Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 21:02

Οριστική η παράταση μέχρι τις 8 Γενάρη για τα τέλη κυκλοφορίας

Γράφτηκε από την
Οριστική η παράταση μέχρι τις 8 Γενάρη για τα τέλη κυκλοφορίας

 

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου αποφάσισε να δώσει παράταση το Υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση των πινακίδων.

Η προθεσμία έληγε σήμερα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μίας ακόμα εβδομάδας, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία άλλη περαιτέρω παράταση.

Τη συγκεκριμένη πρόθεση του οικονομικού επιτελείου να δοθεί παράταση είχε προαναγγείλει, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ήδη, το 80% των πολιτών που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας έχει προχωρήσει στην εξόφλησή τους.

Μόνο την Παρασκευή, όπως είπε ο κ.Θεοχάρης , 860.000 προσήλθαν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας , δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης μέσα σε μια μόνο ημέρα.

Επίσης μέχρι εκείνη την ημέρα 80.000 περίπου κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία. Πέρυσι τις είχαν καταθέσει περίπου 100.000.

Ουρές, πάντως, σχηματίζουν από νωρίς το πρωί οι πολίτες στις εφορίες προκειμένου να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τις οφειλές τους, αλλά και να καταθέσουν πινακίδες κυκλοφορίας.

Από το paraskhnio.gr

 


NEWSLETTER